Partizan pobedom nad Limožom završio prvu fazu Evrokupa

Izvor: Beta, 18.Dec.2019, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobedom nad Limožom završio prvu fazu Evrokupa

Košarkaši Partizana pobedom su završili takmičenje u Grupi B Evrokupa, pošto su večeras u Beogradu bili bolji od Limoža sa 77:58.I pre poslednjeg kola bilo je poznato da će Partizan u Top 16 fazu sa druge pozicije u grupi, a da Limož završava takmičenje, pa je večerašnji meč bio bez rezultatskog značaja.Crno-beli će u Top 16 fazi Evrokupa igrati u Grupi E protiv Virtusa iz Bolonje, Trenta i Darušafake.Večerašnji meč u Beogradskoj areni, pred oko 4.500 navijača, počeo je mirno, Limož je dobro parirao crno-belima na početku utakmice, ali je kvalitet domaćeg tima došao do izražaja već u drugoj četvrtini.Izabranici Andree Trinkijerija su na prvi odmor otišli sa dva poena prednosti, ali su nakon tri minuta igre u drugoj četvrtini stigli do prve dvocifrene prednosti - 26:15.Partizan je u nastavku utakmice uvećavao prednost i bez problema je priveo kraju i takmičenje u grupi završio sedmom pobedom.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan pobedom nad Limožom završio prvu fazu Evrokupa

Izvor: Danas, 18.Dec.2019

Košarkaši Partizana pobedom su završili takmičenje u Grupi B Evrokupa, pošto su večeras u Beogradu bili bolji od Limoža sa 77:58.

Nastavak na Danas...

Partizan razgalio malobrojne navijače u ''Areni'' za kraj prve faze Evrokupa!

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 01:11

Crno-beli pobedom završili prvu fazu takmičenja u Evrokupu...U poslednjoj utakmici 10. kola Grupe B Evrokupa, Partizan je večeras pred svega 3.908 gledalaca u ''Štark Areni'' savladao ekipu francuskog Limoža rezultatom 77:58...Crno-beli su ovim trijumfom samo potvrdili drugo mesto u grupi, koje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.