Panatinaikos nudi Mirotiću 7,5 miliona – Zvezda pojačala ponudu

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 14:12

Panatinaikos nudi Mirotiću 7,5 miliona – Zvezda pojačala ponudu

Nikola Mirotić je glavna zvezda prelaznog roka 2023. godine.

Nikola Mirotić napušta Barselonu i čim se bude dogovorio sa španskim timom oko isplate ugovora, priključiće se novoj ekipi.

Kako brojni evropski mediji pišu u trci za potpis se nalaze: Crvena zvezda, Panatinaikos, Olimpijakos, Monako i Partizan.

Dobro obavešteni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mateo Andreani navodi da je Olimpijakosova ponuda za Mirotića oko 6,5 miliona evra kao i da je Panatinaikos spreman da Mirotiću za takođe dve godine ugovora ponudi 7,5 miliona evra.

Zanimljivo je i saznanje da je Crvena zvezda pojačala svoju ponudu i u nedelju poslala novu Nikoli Mirotiću i njegovim agentima.

Videćemo da li će to biti dovoljno da zadivi bivšeg igrača Reala, Barselone i nekoliko NBA klubova i uskoro ćemo saznati i gde će nastaviti svoju karijeru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.