TRAG FONDACIJA: Konkurs za kampanje javnog zagovaranja iz ekologije, omladinskih politika i upotrebe javnih prostora

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Maj.2024, 14:25

TRAG FONDACIJA: Konkurs za kampanje javnog zagovaranja iz ekologije, omladinskih politika i upotrebe javnih prostora

Novi konkurs Trag fondacije namenjen organizacijama koje su zainteresovane da učestvuju u kreiranju javnih politika otvoren je nedavno i traje do 22. maja.

 
Reč je o konkursu u okviru dugogodišnjeg programa Trag fondacije „Istraži – Osnaži“ kroz koji je do sada prošlo nekoliko desetina organizacija iz cele Srbije. One su kroz ovaj program naučile kako da formulišu predloge za unapređenje javnih politika i kako da sprovode zagovaračke kampanje zasnovane na istraživanjima.
 
„Kakav je kvalitet vazduha u Kraljevu, zašto niko ne održava najveću zelenu površinu u Vrbasu ili koje su potrebe mladih u Ćupriji su teme od javnog interesa koje su podstakle građane u ovim sredinama da probaju...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.