ŽELEO U ZVEZDU, A SADA SE SELI U BUNDESLIGU: Srpski golman vredan SEDAM MILIONA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 14:28

ŽELEO U ZVEZDU, A SADA SE SELI U BUNDESLIGU: Srpski golman vredan SEDAM MILIONA!

Stigla ponuda iz Leverkuzena...

Kako stoje stvari, srpski golman Vladan Kovačević, dobio je ponudu karijere, došlo je vreme za višemilionski transfer. U njegov Rakov je stigla ponuda Bajer Leverkuzena od sedam milion evra!

Ono što su Poljaci čekali – dobili su i to više nego što su mogli da očekuju, pošto je Kovačević bio procenjen između četiri i pet miliona evra, ali je Bajer probio te granice i poslao sjajne uslove prvaku tamošnje Ekstraklase. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Poznati novinar Santi Auna javlja da su Farmaceuti zagrizli za našeg golmana, koji još uvek nije dobio dozvolu FIFA da debuje za reprezentaciju Srbije, i to na insistiranje trenera i legendarnog Španca Ćabija Alonsa.

U Rakovu se još uvek nisu zaleteli sa pozitivnim odgovorom, ali su razgovori uveliko u toku i trebalo bi da se realizuje veliki transfer.

Kovačević je došao u Rakov iz Sarajeva pre dve godine, obe sezone je bio proglašen za najboljeg golmana Poljske, pored titule prvaka i nacionalnog kupa.

I pre ovog leta je privukao pažnju Monpeljea, Benfike i drugih klubova iz "lige petice", dovodio se u vezu i sa Crvenom zvezdom, ali izgleda da će u Nemačku. Tamo će morati da se bori za mesto među stativama sa iskusnim kapitenom Bajera Lukasom Hradeckim.

Mnoga golmanska imena dovodila su u vezu sa Crvenom zvezdom posle odluke trenera Baraka Bahara da skloni Milana Borjana. Jedno od njih bio je i Kovačević.

Kovačević je već imao razgovor sa čelnicima Zvezde, ali nije bilo realno zbog njegove visoke cene.

- Da li bi Zvezda bila za mene prava opcija? Ja bih pristao da idem u Zvezdu, jer će igrati Ligu šampiona. Zvezda je Zvezda, njen poziv uvek prija, ali posle prvog razgovora, ništa se više nije desilo – rekao je Kovačević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Leverkuzen za srpskog golmana nudi sedam miliona

Izvor: B92, 08.Jul.2023

Srpski golman Vladan Kovačević nalazi se pred transferom karijere, jer se za njega interesuje Bajer iz Leverkuzena...Popularni "farmaceuti" su za srpskog golmana poslali ponudu vrednu sedam miliona evra...Kovačević je prošle sezone napravio pravo čudo sa ekipom Rakova sa kojim je tri kola pre kraja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.