Preminuo Mihailo Crnobrnja u 78 godini života

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2024, 14:43

Preminuo Mihailo Crnobrnja u 78 godini života

Evropski pokret u Srbiji saopštio je danas da je preminuo bivši predsednik tog pokreta Mihailo Crnobrnja u 78 godini života.
"Pamtićemo njegov vedri lik, neposrednost, optimizam, visprenost i spremnost da se sa velikom energijom i poletom angažuje u brojnim aktivnostima Evropskog pokreta. Zalagao se praktično do poslednjeg daha za evropske ideje, duboko verujući da je to najbolji način da se unaprede i razvijaju srpsko društvo i država", navodi se na sajtu EPUS.
Crnobrnja je završio Ekonomski fakultet u Beogradu i magistrirao ekonomske nauke na Univerzitetu Merilend (University of Maryland) 1970 godine, a doktorirao je na ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1976 godine.
Na Fakultetu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.