Prijave za podršku pri apliciranju na StarTech konkurs produžene do 15. maja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2024, 14:30

Prijave za podršku pri apliciranju na StarTech konkurs produžene do 15. maja

Svi zainteresovani inovatori koji žele da osvoje StarTech grant do 50.000 evra dobili su još nekoliko dana, do 15. maja, da se prijave za stručnu podršku u pripremi aplikacije za konkurs.
Datum za podnošenje finalnih prijava neće se menjati i ostaje 31. maj do 18 časova, saopštio je NALED.
"Ovogodišnji StarTech konkurs ima veći fokus na inovacije koje su bliže izlasku na tržište, zbog čega je poziv otvoren za već registrovane firme. Podršku, u ukupnom iznosu od oko pola miliona američkih dolara će dobiti oko deset inovativnih kompanija ili preduzetnika registrovanih od početka 2015. do kraja 2023. godine", kaže direktor za konkurentnost i investicije u NALED-u Dušan Vasiljević.
Najavio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.