PRETHODNI EKSPERIMENT JE URODIO PLODOM: Zvezda šalje OVOG igrača na pozajmicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 15:24

PRETHODNI EKSPERIMENT JE URODIO PLODOM: Zvezda šalje OVOG igrača na pozajmicu!

Dogovori u završnoj fazi.

Zahuktava se borba za opstanak na superligaškoj sceni. Do kraja takmičenja ostalo je još dva kola, a među "davljenicima" nalaze se i fudbaleri Radničkog iz Niša.

Mančester Junajted je obezbedio Ligu šampiona, a Lester je porazom kod kuće od Njukasla zakomplikovao sebi situaciju, pa mu je večerašnje (19.00) gostovanje na Old Trafordu vrlo važno. Kvota na Junajted je 2,50, na Lester 2,90, na iks 3,25, dok je kvota na GG3+ 2,25.  >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Lester.

Na Čairu su ubeđeni da će se i naredne sezone u Nišu igrati superligaški fudbal, pa uveliko prave planove za predstojeći šampionat.

Na listi potencijalnih pojačanja nalazi se i Nikola Krstović, mladi napadač Zvezde, koji je ove sezone dobijao priliku povremeno na utakmicama Superlige i jednom u Kupu, na kojima je postigao dva gola u 11 mečeva.

Nišlije veruju da bi mladi napadač mogao potpuno da se afirmiše u njihovom klubu i već su stupili u kontakte sa agentom fudbalera sa željom za pozajmicu.

Krstović bi tako mogao da prođe istim putem kao svojevremeno Milan Pavkov, koji je, takođe, posle dolaska u Zvezdu proveo neko vreme u Radničkom na pozajmici, posle čega se vratio na Marakanu i ispisao istoriju golovima protiv najvećih evropskih ekipa kao što su Liverpul i Milan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.