PREOKRET I IZVINJENJE: Zvezda i Dejan Radonjić idu zajedno u nove pobede! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Jun.2016, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKRET I IZVINJENJE: Zvezda i Dejan Radonjić idu zajedno u nove pobede! (FOTO)

Vest da Dejan Radonjić napušta Crvenu zvezdu nije tačna, crnogorski stručnjak i crveno-beli nastavljaju saradnju.

HotSport se izvinjava svim čitaocima i navijačima Crvene zvezde zgog grube greške koju je preneo. Naime, vest da će Dejan Radonjić napustiti Crvenu zvezdu i najverovatnije pojačati Bajern iz Minhena nije tačna. Kako javlja zvanični sajt KK Crvena zvezda, crnogorski stručnjak će >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i ove sezone predvoditi crveno-bele u Evroligi, ABA JTD ligi, KLS ligi i Kupu Radivoja Koraća.
Dejan Radonjić se trenutno nalazi u Barseloni gde se održava seminar trenera Evrolige. Kada se bude vratio iz Španije i zvanično će potpisati nastavak saradnje sa Zvezdom, sa kojom je osvojio dva trofeja u ABA ligi, dva trofeja u KLS ligi i dva pehara u Kupu Radivoja Koraća.
FOTO: KK Crvena zvezda The post PREOKRET I IZVINJENJE: Zvezda i Dejan Radonjić idu zajedno u nove pobede! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.