DEFINITIVNO: Dejan Radonjić ide iz Zvezde!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jun.2016, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEFINITIVNO: Dejan Radonjić ide iz Zvezde!

Trofejni stručnjak doneo najvažniju odluku, na opštu žalost svih u klubu i navijača. Zvezdinoj klupi najbliži Saša Obradović!

Saga je konačno završena! Posle mnogo neizvesnosti, brojnih pregovora i jurišnih napada Laboral Kuće da se dokopaju potpisa, Dejan Radonjić odlučio je da stavi tačku na najlepšu trenersku priču u novijoj Zvezdinoj istoriji i okrene novi list u karijeri koja je poslednjih godina u uzlaznoj putanji.

Trener sa najviše pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u istoriji Crvene zvezde je posle tri odbijene ponude Laboral Kuće ipak odlučio da ode sa Malog Kalemegdana i započne evropsku karijeru. Ali, ne u Vitoriju.

Nezvanično se može čuti da je Radonjić na stolu imao ponudu Laborala jaču od 350.000 evra, ali je crnogorski stručnjak odbio da ode u Baskiju.

Vrhuška Crvene zvezde pokušavala je prethodnih dana da ubedi Radonjića da ostane na Malom Kalemegdanu i odradi i poslednju godinu ugovora, ali je želja za novim dokazivanjima ipak presudila.

Kako MOZZART Sport saznaje – novi trener Crvene zvezde trebalo bi da postane Saša Obradović! Srpski stučnjak je trenutno najbliži klupi crveno-belih, a ako se postigne dogovor trebalo bi u najkraćem roku da stigne u klupske prostorije i dogovori saradnju u kojem je odrastao.

Samim tim ekspresno će se krenuti u rekonstrukciju tima i poteru za pojačanjima pred početak sezone prepune izazova.

Crvena zvezda će braniti titule na Jadranu i u Srbiji, dok će biti i učesnik reformirane Evrolige, koja će se igrati po ligaškom sistemu.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRAJ SAGE: Crvena zvezda dobija novog trenera!

Izvor: HotSport.rs, 28.Jun.2016

Posle tri veoma uspešne godine Dejan Radonjić napušta klupu Crvene zvezde i okreće novi list u karijeri.. . Pitanje nedelje u srpskoj košarci bilo je hoće li Dejan Radonjić ostati na klupi Crvene zvezde? Odgovor je sada poznat, “ne”. Crnogorski stručnjak je posle dugog razmišljanja odlučio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.