ZVANIČNO: Dejan Radonjić ostaje trener Crvene zvezde

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jun.2016, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Dejan Radonjić ostaje trener Crvene zvezde

Trofejni stručnjak doneo najvažniju odluku, na opštu radost svih u klubu i navijača

Saga je konačno završena! Posle mnogo neizvesnosti, brojnih pregovora i jurišnih napada Laboral Kuće da se dokopaju potpisa, trener sa zvanično najviše pobeda u istoriji Crvene zvezde odlučio je da ostane na mestu uspeha i naredne sezone. Dejan Radonjić predvodiće srpskog i jadranskog šampiona i u narednoj sezoni, u kojoj će klub pokušati još jednom da ostvari najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ciljeve i nastavi započne tradiciju za godine koje dolaze.

Mada je Laboral Kuća nudila dobre uslove, Radonjića je srce vodilo ka odluci da nastavi trofejni pohod i odradi i poslednju godinu ugovora koji zvanično ima sa Crvenom zvezdom.

Vrhuška kluba obavila je poslednjih dana niz sastanaka sa Radonjićem na kojim su postavljena uverenja da je upravo on čovek za Zvezdinu klupu. Predstavljena je i konstrukcija ekipe za narednu sezonu, a pošto je završen najveći posao, klub će krenuti u rekonstrukciju tima i poteru za prvim pojačanjima.

Redakcija MOZZART Sporta prethodno je objavila da Dejan Radonjić napušta Crvenu zvezdu što je informacija koji smo dobili iz izvora, očigledno nepouzdanih. I za to ne postoji opravdanje. Redakcija MOZZART Sporta stoga se izvinjava i Radonjiću i Crvenoj zvezdi i svim čitaocima koje je nakratko dovela u zabludu.

"Trener KK Crvena zvezda Telekom Dejan Radonjić otputovao je u utorak u Barselonu gde će kao trener crveno-belih prisustvovati redovnim godišnjim sastancima Evrolige sa ostalim trenerima klubova, koji će se takmičiti naredne sezone u novom formatu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja", stoji na zvaničnom klupskom sajtu.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić odlazi, Obradović na Kalemegdanu!?

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jun.2016

Trener sa najviše pobeda u istoriji Crvene zvezde je, posle tri odbijene ponude Laboral Kuće, ipak odlučio da ode sa Malog Kalemegdana i započne evropsku karijeru, prenosi "Mocart sport"...Prema pisanju ovog portala, on neće put Španije, već bi mogao u Nemačku, kao naslednik Svetislava Pešića...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.