MONDO: Radonjić putuje u Barsu kao trener Zvezde

Izvor: Mondo, 28.Jun.2016, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONDO: Radonjić putuje u Barsu kao trener Zvezde

Trener Crvene zvezde boraviće u Kataloniji na redovnom seminaru za evroligaške trenere, posle čega bi trebalo da bude ozvaničen nastavak saradnje sa šampionom Srbije.

Dejan Radonjić boraviće ove nedelje u Barseloni, na redovnom seminari evroligaških trenera, ali kao šef stručnog štaba Crvene zvezde, saznaje MONDO iz pouzdanih izvora bliskih crnogorskom stručnjaku.

Crveno-beli, u međuvremenu, spremaju se da objave vest o nastavku saradnje sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Radonjićem, a prema saznanjima našeg portala ovaj ugovor biće ozvaničen kada se trofejni trener bude vratio iz Katalonije.

Našem portalu preneto je da je Radonjić bio upoznat sa ponudom koju je izneo takođe evroligaš, Laboral Kuća, ali da je njegov odgovor na kraju bio negativan – jer "ima želju da ostane i nastavi ovde da radi".

Sve ovo, i dalje, nezvanične su informacije koje mogu da ozvanične samo Radonjić ili KK Crvena zvezda.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.