PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Kec u Istanbulu, 0-2 u Lisabonu, a što dalje od Elčea

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2014, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Kec u Istanbulu, 0-2 u Lisabonu, a što dalje od Elčea

Pročitajte nekoliko predloga za 26. septembar...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

FIKSEVI DANA

GALATASARAJ – SIVAS (tip 1, kvota 1,55) 

Nismo baš ljubitelji klađena na turske timove, ali sumnjamo da će Galatasaraj sebi dozvoliti post >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od tri kola bez pobede. Sivas mu, pritom, leži kao rival, na 11 susreta u Istanbulu samo jedan remi i jedna pobeda Sivasa i to u Kup susretu iz 2012. Razmislite i o GG3+ (kvota 2,20), prošlo je na poslednja četiri susreta ova dva tima. Samim tim i na KMB 1&GG, plaća se finom kvotom 3,40.

SPORTING – PORTO (tip UG 0-2, kvota 1,62)

Obično volimo da zategnemo GG ili GG3+ na derbi utakmicama, ali ne kada su Sporting i Porto u pitanju. Na pet utakmica Porta u ovoj sezoni Primeire samo jednom je bilo više od dva gola, isti je slučaj i sa Sportingom, te na šest od poslednjih sedam međusobnih okršaja. Razmislite i o duploj šansi 1X (kvota 1,44), dvojke na mečevima ovih timova nije bilo u poslednjih 14 utakmica.  

MAJNC – HOFENHAJM (tip 3+, kvota 1,60)

I jedan i drugi igraju prilično otvoreno u novoj sezoni, minimum dva puta se zatrese mreža po meču, a u poslednjem kolu igrali su čak 4+. Poslednja dva međusobna meča došlo je GG3+ i 4+, a kako pobednika može da zasedne na tron Bundeslige barem na 24 sata nema sumnje da će prštati na terenu.

VREDI POKUŠATI

CSMS JAŠI – KONKORDIJA KJAŽNA (tip 1, kvota 2,05)

Došlo je vreme i da se Jaši raduje. Domaćin je jedini tim koji još nije ostvario pobedu u rumunskoj Ligi 1 i ako sada ne dobije Konkordiju Kjažnu stvarno ne znamo kada će prekinuti negativnu seriju. Motiv više je svakako taj što u dva dosadašnja međusobna meča nije oborio Konkordiju na pleća. Jednom je slavio gost, a jednom je bilo nerešeno.

SLASK – GORNJIK (tip GG3+, kvota 2,35)

Timovi koji vole da igraju na gol više, a s obirom na to da su i jedni i drugi očajno ušli u sezonu verujemo da će se rastrčati po terenu. Gornjik je nanizao tri pobede u međusobnim susretima, ali sada je Slask u seriji od tri prvenstena trijumfa. Stoga, iako smo bliži kecu nego dvojci, radije biramo GG3+. Ishod bismo zaobišili.

ZA IZBEGAVANJE

ELČE – SELTA

Elče je vezao dva poraza i sigurno će dati sve od sebe da spreči ulazak u crnu seriju. Selta igrao kao preporođena i ove sezone još nije osetila gorčinu poraza. Klub iz Viga je nezgodan, čak tri puta je igrao nerešeno i uvek igra na gol više. Međusobni mečevi ništa ne govore pošto su i jedni i drugi pobeđivali i kao gost i kao domaćin. Najbolje je preskočiti ovaj duel...

ŠTA VI MISLITE? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve (...) koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.