POZNATI SVI PAROVI POLUFINALA: Česi se držali 20 minuta, Australija prelomila! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2019, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNATI SVI PAROVI POLUFINALA: Česi se držali 20 minuta, Australija prelomila! (VIDEO)

''Kenguri'' poslednji učesnik polufinala.

U četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kini snage su odmerili selekcije Australije i Češke, u kojem su ''Kenguri'' izašli kao pobednici 82:70 (17:17, 16:13, 30:18, 19:22).

Sjajna reprezentacija Australije koja je spoprocentna na dosadašnjem delu šampionata u polufinalu će igrati sa selekcijom Španije, dok će reprezentacija Češke igrati sa Poljskom u doigravanju od osmog do petog mesta.

U prvoj četvrtini igrala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se egal utakmica što i govori rezultat 17:17. U istom ritmu se nastavilo u nastavku utakmicu, smenjivala se prednost iz napada u napad, da bi na kraju Australijanci imali plus tri, 33:30.

Drugi period ''Kenguri'' su ubacili u petu brzinu i furioznom trećom četvrtinom koju su pobedili 30:18, imala je selekcija Australije i maksimalnih plus 17.

Na startu odlučujućeg perioda Česi su uspeli da smanje na minus osam, međutim ponovo su Australijanci uspeli da se konsoliduju i vrate dvocifrenu prednost. Selekcija Češke povremeno je pretila i pokušavala svim silama da se približi, ali na kraju su samo uspeli da ublaže poraz

Chef-Patty 🍳! #FIBAWC #AUSFRA@Patty_Mills @BasketballAus 🇦🇺

🎥 https://t.co/U6RPjwM4Dr pic.twitter.com/ODeggHiDYg

— Basketball World Cup (@FIBAWC) September 11, 2019

Reprezentaciju Australije predvodio je sjajni Mils sa 19 poena uz 6 asistencija. Fenomenalno utakmicu kod Čeha odigrao je Satoranski koji je upisao 13 poena, uz 9 skokova i 13 asistencija, najefikasniji je bio Patrik Auda sa 21. poenom.

Dakle, u polufinalu Australija će odmeriti snage sa ''crvenom furijom'' u petak od 10 časova, u drugom polufinalnom meču sastaće se Francuska i Argentina takođe u petak od 14 časova. Česi u doigravanju od petog do osmog mesta čeka reprezentacija Poljske, utakmicaje na programu sutra od 15 časova, dok će u drugom meču Srbija i Amerika igrati jako zanimljivu utakmicu sutra od 13 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.