Izvor: HotSport.rs, 04.Maj.2015, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNA LUDNICA U ENGLESKOJ: Ova GOLČINA je van svake konkurencije! (VIDEO)

Ako ste se upitali zbog čega je ovaj pogodak van svake konkurencije, verovatno će vam biti dovoljan jedan pogled na video, ali na lepoti dobija i zato što je postignut u 95. minutu i vredan je prolaska u finale!

Boston Junajted i Šorlej igrali su dvomeč polufinala plej-ofa Severne konferencije u Engleskoj, a posle prvog meča gde je bilo 0:0, Boston je poveo sa 2:0 u revanšu na svom stadionu. Međutim, igrač po imenu Adam Rosko je uzeo stvar u svoje ruke i promenio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << situaciju.
Prvo je golom u 56. minutu vratio nadu svom timu da može u finale, a onda je, kada su svi pomislili da je kraj, ostvario remek-delo kakvo se zaista retko viđa. U 95. minutu meča zahvatio je makazicama loptu visoko iznad svih glava u šesnaestercu i evrogolom odveo svoj tim u finale konferencije.
Uživajte u ovoj majstoriji, zaista to jeste.

hotsport.rs  
The post POTPUNA LUDNICA U ENGLESKOJ: Ova GOLČINA je van svake konkurencije! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.