Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2020, 23:15

PADE KRUNA ŠAMPIONU EVROPE! Zvezdini fajteri preživeli u produžetku, definicija timske pobede i Lojdov 31 poen

Po drugi put u istoriji Zvezda uzela meru Armejcima

Crvena zvezda je skinula krunu šampionu Evrope! Ovo je definicija timske pobede, fajteri Saše Obradovića preživeli su produžetak, ali Džordan Lojd ponovo je izneo najveći teret i 31 poenom anulirao simultanku Danijela Haketa i njegovih šest trojki - 86:84 (18:20, 17:23, 11:8, 27:22, 13:11).

Kakva razmena udaraca, kakav povratak u život i kakva pobeda! I opet je ona imala potpis Džordana Lojda. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ako je Danijel Haket pogađao sve kao na strelištu i zagorčavao život igračima Crvene zvezde u poslednjoj četvrtini, zapamtiće Dimitris Itudis, njegov stručni štab i igrači zapamtiće lik momka iz Čikaga koji je ostao hladan kao led u momentima kada se lomila utakmica. Novi rekord karijere s 31 poenom (11/21 iz igre, 2/6 za tri), šest skokova, četiri izgubljene lopte i šest iznuđenih fauilova za ukupni indeks korisnosti 25. Poslednjih devet poena u završna tri minuta produžetka ubacio je Lojd i tako uzvraćao udarac za udarcem na sve ono što su u svojim rukama imali Vil Klajburn i Majk Džejms! Neverovatno s kakvom lakoćom je odigrao ovu završnicu za infarkt Džordan Lojd i s koliko je lakoće upucao pobedu Zvezde! Mogao je još i više da se proslavi da je pogodio poslednji šut na kraju poslednje četvrtine uz zvuk sirene, ali ovako je možda slađe.

Svaka čast Džordanu Lojdu, ali ovo definitivno nije samo njegova pobeda. Kakve su samo bitne epizodne uloge imali Tejlor Ročesti sa one dve alej-up asistencije za Emanuela Terija, koji je na svom evroligaškom debiju prošao put od velike treme i tri brza faula, do deset poena, uz dva identična zakucavanja za špice!

USKORO OPŠIRNIJE...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.