Odom otpušten iz bolnice u Las Vegasu, oporavak nastavlja kod bivše supruge

Izvor: Blic, 20.Okt.2015, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odom otpušten iz bolnice u Las Vegasu, oporavak nastavlja kod bivše supruge

Nekadašnji NBA košarkaš Lamar Odom otpušten je iz bolnice u Las Vegasu i prebačen je u Los Anđeles, gradu u kome je proveo najveći deo karijere, gde će nastaviti svoj oporavak.

Prema navodima LA Tajmsa, Odom će najverovatnije odsesti u kući svoje bivše supruge Kloi Kardašijan.

Odomova tetka Džanin Merser rekla je da je on svestan i da mu se stanje popravlja, kao i da prevazilazi „neprelazne prepreke" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u svom oporavku.

Odom je prošle nedelje pronađen bez svesti u javnoj kući u Nevadi i prebačen je u Las Vegas u kritičnom stanju. U petak je prvi put došao svesti i komunicirao sa osobama oko sebe.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kloi zbog Lamara ostavila dečka

Izvor: Blic, 20.Okt.2015

Otkako je njen bivši muž pronađen bez svesti u javnoj kući prošle nedelje, Kloi Kardašijan ne odvaja se od njega, a mnogi su se pitali kako na to reaguje njen novi dečko... Kako prenose mediji, Kloi Kardašijan rešila je da stavi tačku na vezu sa Džejmsom Hardenom, zbog situacije sa njenim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.