Odbojkašice Srbije bolje od Poljske, prvakinje Evrope u četvrtfinalu

Izvor: Blic, 08.Sep.2013, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije bolje od Poljske, prvakinje Evrope u četvrtfinalu

Ženska odbojkaška reprezentacije Srbije plasirala se u četvrtfinale šampionata Evrope u Nemačkoj i Švajcarskoj, pošto je u meču trećeg kola D grupe savladala Poljsku sa 3:1 (25:18, 25:18, 22:25, 25:21).

Aktuelne prvakinje Evrope je i minimalan poraz vodio u osminu finala, ali su se one izborile za dodatni predah, jer su direktno plasirale među osam najboljih kao pobednice grupe.

Srbiju je do druge pobede predvodila Jovana Brakočević sa 24 poena, a pratile >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su je Nataša Krsmanović sa 14, Milena Rašić sa 12 i Jelena Nikolić sa 10. Kod Poljakinja najbolja je bila Skovronska-Dolata sa 13.

Prvoplasirane selekcije iz sve četiri grupe idu direktno u četvrtfinale, dok reprezentacije koje budu zauzele drugo i treće mesto posle međusobnog razigravanja idu među osam najboljih.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkašice Srbije bolje od Poljske, prvakinje Evrope u četvrtfinalu

Izvor: Dzungla.org, 08.Sep.2013

Ženska odbojkaška reprezentacije Srbije plasirala se u četvrtfinale šampionata Evrope u Nemačkoj i Švajcarskoj, pošto je u meču trećeg kola D grupe savladala Poljsku sa 3:1 (25:18, 25:18, 22:25, 25:21).. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.