Odbojkaši Kikinde bez izgubljenog meča u sezoni ušli u Drugu ligu Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2020, 10:04

Odbojkaši "Kikinde" bez izgubljenog meča u sezoni ušli u Drugu ligu Srbije

Bez izgubljene utakmice u prvenstvu, odbojkaši Muškog odbojkaškog kluba "Kikinda" izborili su se za ulazak u Drugu ligu Srbije. Iako je sezona završena sredinom marta, na početku vanrednog stanja, kikindski odbojkaši izvojevali su 14 prvenstvenih i dve pobede u plej of-u Prve vojvođanske lige.

Trener tima Milan Radosavčev istakao je da je ponosan na svoju ekipu, iako ostaje žal zbog naglog kraja prvenstva, jer je siguran da bi i ostale mečeve njegova ekipa okončala pobedama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
U narednoj sezoni očekuju ih novi izazovi i teži protivnici. Nadaju se da će uz pojačanja, koja nameravaju da dovedu, uspeti da opstanu u višem takmičarskom rangu. Krajnji cilj im je da uđu u Prvu B ligu.

Seniori MOK "Kikinda" još se nisu vratili treninzima. Mlađe kategorije počele su sa radom na otvorenom, uz mere predostrožnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.