Obradović zadovoljan dosadašnjim učinkom Zvezde u Evroligi

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2020, 14:24

Obradović zadovoljan dosadašnjim učinkom Zvezde u Evroligi

Trener crveno-belih zadovoljan.

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je danas da je zadovoljan dosadašnjim učinkom u Evroligi. Crvena zvezda je u 10 utakmica Evrolige ostvarila četiri pobede.

"Mislim da dobro prezentujemo klub, Srbiju i celu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << košarkašku javnost u Evropi", rekao je izmedju ostalog Saša Obradović gostujući na RTSu.

Zvezda će sutra od 19.00 igrati na svom terenu protiv Efesa u 11. kolu ABA lige.

Obradović je kazao da je Zvezda do sada uglavnom imala protivnike iz gornjeg dela tabele, sa velikim ambicijama.



"Ovaj mesec je pun izazova, zbog rasporeda, putovanja, jačine protivnika. Ovakav raspored utakmica ti ne dozvoljava da imaš treninge, pripreme, pa čak i da ispravljaš stvari koje ti se ne svidjaju. Ali, uvek je bolje kroz pobede da analiziraš stvari",
kazao je Obradović.

Zvezda je u ponedeljak pobedila Partizan u "večitom" derbiju u ABA ligi, posle čega se učvrstila na prvom mestu regionalnog takmičenja.



"Bitno je da držimo niz pobeda i da smo tu gde želimo da budemo"
, naveo je Obradović, koji je posle utakmice izjavio da je zadovoljan samo rezultatom.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović otkrio cilj pred Efes

Izvor: B92, 25.Nov.2020

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je da će njegova ekipa pokušati da nametne svoj ritam protiv Efesa u Evroligi..."Naš cilj je da pokušamo da nametnemo naš ritam, igramo našu igru i pokušamo da ih napadnemo. Važno mi je, što uvek ističem, da pokažemo dobro lice, pokazali...

Nastavak na B92...

Još Efes pa „raspust“

Izvor: Danas, 26.Nov.2020, 09:25

Neverovatnih osam utakmica u 17 dana odigrali su košarkaši Crvene zvezde i zaključno sa večerašnjim susretom sa Efesom u Hali "Aleksandar Nikolić" u 11. kolu Evrolige (19.00), puleni Saše Obradovića zaokružiće surovi ciklus na devet mečeva u tačno 20 dana.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.