OVO JOŠ NISTE ČULI OD NOVAKA: Evo šta je rekao o vimbldonskoj publici

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2019, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JOŠ NISTE ČULI OD NOVAKA: Evo šta je rekao o vimbldonskoj publici

Đoković osvojio petu titulu u Londonu.

Novak Đoković odigrao je maratonski meč od pet sati u finalu Vimbldona protiv Rodžera Federera, ali se sve isplatilo pošto je najbolji srpski teniser osvojio petu titulu u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Londonu i naneo Švajcarcu treći poraz u njihovim duelima za trofej u Ol Ingland klabu. Međutim, pored sjajnog protivnika na terenu Novak je morao da se izbori i sa, u pojedinim momentima, nepodnošljivom vimbldonskom publikom koja je bila na strani Federera i često aplauzom pozdravljala Novakove greške.

 - Pokušavate to da ignorišete, ali je veoma teško. Volim da to svesno permutujem, pa kada oni viču ''Rodžer'' - ja čujem ''Novak''. Znam da zvuči luckasto, ali to volim da radim. Time pokušavam sebe da ubedim da je to ono što izgovaraju - otkrio je recept Đoković. - Teško je da to ignorišete. Atmosfera je električna i ta buka, pogotovo u nekim odlučujućim delovima meča kada je neizvesno... Publika se tada uživi. Naravno, ako imate veliku većinu publike na svojoj strani to vam daje motivaciju, snagu i energiju. Kada nemate sve to morate da potražite unutar sebe, valjda.

Đoković je otkrio i šta je obećao sebi pre početka finala protiv Rodžera Federera:

 - Ono što sam obećao sebi je bilo to da ću ostati smiren na terenu, jer sam znao kakva će atmosfera biti. Naravno, Rodžer je igrao dobro, ali sam ja već sve scenarije imao zamišljene u glavi, sve sam vizualizovao - rekao je Đoković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina Janjić, izabranica srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića

A post shared by @janjickristina on Mar 23, 2019 at 11:33am PDT

A post shared by @janjickristina on Jul 10, 2018 at 7:40am PDT

A post shared by @janjickristina on Oct 4, 2017 at 11:00am PDT

A post shared by @janjickristina on Sep 3, 2017 at 12:49pm PDT

A post shared by @janjickristina on Jul 13, 2017 at 9:50am PDT

A post shared by @janjickristina on Jul 12, 2017 at 8:49am PDT

A post shared by @janjickristina on Jun 21, 2017 at 5:04am PDT

A post shared by @janjickristina on Jun 18, 2017 at 5:24am PDT
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.