OVAJ DATUM SMO SVI ČEKALI: Da nije bilo korone, danas bi za Orlove bio dan D

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAJ DATUM SMO SVI ČEKALI: Da nije bilo korone, danas bi za Orlove bio dan D

Sve je prolongirano zbog pandemije.

Fudbalska reprezentacija Srbije je treblo danas da se sastane sa Norveškom u polufinalu baraža za plasman na Evropsko prvenstvo. Ipak, zbog pandemije korona virusa do toga nije došlo, pa će se utakmica u Oslu odigrati 4. juna, ukoliko ne bude novih pomeranja.

Prema tome, Ljubiša Tumbaković i njegov stručni štab su dobili nešto više od dva meseca bonusa za pripremu tog meča i dodatnu šansu da osmisle kako Orlovi da zaustave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Erlinga Halanda i Martina Odegarda.

Ukoliko se zaista do juna stovre uslovi za odigravanje baraža, da bi se plasirala na Evropsko prvenstvo Srbija mora da ostvari dve pobede. Pre svega, Orlovi moraju da trijumfuju u Oslu 4. juna, a potom i pet dana kasnije kada bi u Beogradu dočekali boljeg iz drugog polufinala u kom se sastaju Škotska i Izrael.

S obzirom na to da je žreb za završni turnir već održan, u slučaju da Srbija uspešno odradi baraž, na kontinentalnom šampionatu će se naći u grupi D, koja se igra u Londonu i Glazgovu, sa Engleskom, Hrvatskom i Češkom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.