Nurmagomedov prebio Mekgregora pa izazvao haos!

Izvor: RTS, 07.Okt.2018, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nurmagomedov "prebio" Mekgregora pa izazvao haos!

UFC spektakl u Las Vegasu i borba između Konora Mekgregora i Habiba Nurmagomedova je, nakon trijumfa Rusa u ringu, prerasao u opštu tuči van njega a sve se završilo intervencijom policije. Zbog svega što se desilo Nurmagomedov verovatno ostaje bez pojasa i finansijske nagrade.
Borbu je, i to vrlo ubedljivo, dobio ruski borac, koji je tako svoj skor popravio na impresivnih 27-0.

Nurmagomedov >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Irca dobio u četvrtoj rundi, nateravši sudije da prekinu meč zbog zahvata koji je za Mekgregora predstavljao bezizlaznu situaciju (bokserskim rečnikom rečeno "tehnički nokaut").
Nakon toga, očito zbog reči izgovorenih pre borbe, Nurmagomedov je krenuo u obračun sa trenerom Mekgregora Dilonom Denisom tako što je preskočio ring (oktagon) i izazvao veliki incident.
Teško je utvrditi šta se zapravo tu sve desilo, ali znamo kako se sve završilo - intervencijom policije koja je oba takmičara sprovela van arene, bez proglašenja pobednika i bez predaje pojasa.
Kako se navodi, trojica članova ruske ekipe su bila uhapšena, ali su ubrzo puštena.
"Želim da se izvinim organizatorima jer ovo nije bila moja najbolja strana. Ali Mekgregor je pričao o mom ocu, religiji... Zašto ljudi pričaju o tome kako ja uskačem u kavez? On je došao u Bruklin i skoro ubio nekoliko ljudi", rekao je Nurmagomedov nakon borbe, otkrivši da mu je na pobedi čestitao i predsednik Rusije Vladimir Putin.

Državna sportska komisija Nevade navodno neće isplatiti Nurmagomedovu honorar od dva miliona dolara koliko je trebalo da dobije, dok će Mekgregor dobiti svoja tri miliona.
Dodajmo i to da je predsednik UFC je čak odbio da preda pojas Dagestancu dok su bili u oktagonu, ali još nije poznat sav obim sankcija koje će snositi Nurmagomedov.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.