Novak Đoković za godinu dana zaradio oko 27 miliona dolara

Izvor: NaDlanu.com, 29.Avg.2013, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković za godinu dana zaradio oko 27 miliona dolara

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nalazi se na trećem mestu liste najplaćenijih tenisera sveta po proceni magazina Forbs.

Novak Đoković je od juna prošle godine do juna ove godine zaradio 26,9 miliona dolara. Od toga je bilo 12,9 od nagrada na turnirima, a preostalih 14 su prihodi od sponzorskih ugovora.Najbolji teniser sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je za godinu dana napredovao za jedno mesto na Forbsovoj listi, a magazin očekuje da Novak za godinu dana uveća zaradu zbog izdavanja knjige "Serviraj za pobedu".Prvi na listi po zaradama je i dalje Švajcarac Rodžer Federer sa 71,5 miliona dolara, dok je druga Marija Šarapova sa 29 miliona "zelenih novčanica".Iza Novaka su Rafael Nadal (26,4 miliona dolara) i Serena Vilijams (20,5).
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak Đoković ove godine već zaradio preko 26 miliona dolara

Izvor: Svet plus, 29.Avg.2013

Uprkos milionskim ciframa najbolji teniser sveta, Novak Đoković, nije najplaćeniji igrač belog sporta u 2013. godini.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.