Nojer pecnuo Borusiju: Nije sve bilo perfektno, imali su dosta sreće

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2019, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nojer "pecnuo" Borusiju: "Nije sve bilo perfektno, imali su dosta sreće"

Golman minhenskog Bajerna Manuel Nojer tvrdi da je Borusija imala dosta sreće u prvom delu sezone i da borba za titulu nije završena.

Šest bodova prednosti stekli su fudbaleri Borusije u odnosu na minhenski Bajern tokom prvog dela sezone i to je kapital sa kojim dočekuju nastavak takmičenja.

Tim Nika Kovača priprema se za drugi deo sezone u Dohi, a golman Bajerna Manuel Nojer (32) govorio je za medije o šansama da Bavarci sustignu Borusiju i odbrane titulu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Već imamo ogroman zaostatak. Takve stvari ne smeju da nam se dešavaju u nastavku sezone. Znamo i to da Borusija nije uvek igrala tako dobro. Nije kod njih sve bilo perfektno, posebno su na startu sezone imali sreće", rekao je Nojer.

Borusija posle 17 kola vodi na tabeli sa 42 boda, dok Bajern ima šest manje i zauzima drugu poziciju.

"Sve je i dalje moguće. Zaista želimo da ponovo postanemo šampioni Nemačke", poručuje Nojer.

Na startu drugog dela sezone (18. januar) Bajern ide u goste Hofenhajmu, dok Borusiju očekuje teško gostovanje RB Lajpcigu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.