Niko kao Tijago Mota i grifoni! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko kao Tijago Mota i "grifoni"! (foto)

Novo lice u Seriji A imalo impresivan debi.

Sinoć je Italijan sa brazilskim poreklom prvi put vodio neki klub u top ligama petice. Debi na "Luiđi Ferarisu" je bio kao iz bajke, pošto su se zamisli novog trenera "grifona" itekako svidele domaćim navijačima.

Gubili su Đenovljani od Breše posle prvog dela igra rezultatom 0:1, da bi Mota u nastavku meča ubacio tri nova igrača - sva trojica su postigli golove!

Agudelo, Kuame i Pandev su pogađali u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << delu igre iako su počeli meč sa klupe. Đenova je ovom pobedom stavila na tačku na seriju od tri poraza, a Mota se upisao u istoriju Serije A.

3 - For the first time in Serie A history, a team have scored with all their three subs on players. Magic.#GenoaBrescia #SerieA pic.twitter.com/RLTevlzpEz

— OptaPaolo (@OptaPaolo) October 26, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.