Nevil oduzeo traku Daniju Parehu da razbije maler, ali ni to nije pomoglo!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2016, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevil oduzeo traku Daniju Parehu da razbije maler, ali ni to nije pomoglo!

Ni sa novim kapitenom Alkaserom Slepi miševi nisu uspeli da slave

Bedna serija rezultata Valensije kulminirala je odlukom trenera Gerija Nevila da oduzme kapitensku traku Daniju Parehu i dodeli je Paku Alkaseru.

Ipak, ni to rešenje nije pomoglo Slepim miševima da promene sudbinu, jer su remizirali (1:1) protiv Las Palmasa u prvom meču Kupa kralja u četvrtak uveče.

Nevil nikako da trijumfuje sa Valensijom u Primeri od kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << stigao u decembru na klupu ovog tima, a nakon još jednog neuspeha, videlo se da ni nova strategija ne pomaže.

“Pričao sam sa Parehom u protekle dve ili tri nedelje i zajedno smo odlučili da je ovako najbolje. Da između nas dvojice postoji neki problem on ne bi igrao večeras i vi ne bi ste videli dobru pratiju koju je pružio. Mislim da je bio naš najbolji igrač”, istakao je Nevil.

Legendarni reprezentativac Engleske predvodio je Valensiju na šest mečeva u Primeri ove sezone i nijednom nisu pobedili. Možda mu se sudbina promeni u nedelju kada igraju s Deportivom.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.