Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2021, 21:57

Navijači vređali Kumana i opkolili mu auto, Barselona sprema kazne (VIDEO)

Trener Katalonaca imao problem da napusti parking ispred Kamp Noua

Dugo već navijači Barselone nisu zadovoljni načinom na koji ekipa igra pod dirigentskom palicom Ronalda Kumana. Poraz u El Klasiku uz predstavu koja nije bila blistava je kap koja je prelila čašu, te su odličili da uzmu stvar u svoje ruke i "pritisnu" čoveka kojeg smatraju odgovornim za poraz od najvećeg rivala i razočaravajuću na tabeli.

Naime, Kuman je u pokušaju da svojim automobilom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << napusti parking ispred Kamp Noua, nabasao na veću grupu nezadovoljnih navijača koji su ga vređali i u isto vreme otežali odlazak sa stadiona.

Klub nije ostao nem na ovakvo ponašanje navijača, te je odgovorio saopštenjem u kojem stoji da osuđuje nasilne i prezrive postupke usmerene prema Holanđaninu, te da će preduzeti adekvatne disciplinske mere prema akterima kako se događaji ne bi ponovili.

🚨‼️ ÚLTIMA HORA

👉🏾 El FC Barcelona condena públicamente las acciones violentas y de desprecio hacia Koeman cuando abandonaba el Camp Nou

🗣️ "El Club tomará las medidas de seguridad y disciplinarias para que no vuelvan a suceder hechos tan lamentables"

📽️ Estos son los hechos pic.twitter.com/tGPlwBNNfO

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.