U Novom Sadu počele prijave za dodelu subvencija za kupovinu bicikala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2024, 13:21

U Novom Sadu počele prijave za dodelu subvencija za kupovinu bicikala

Tačno u podne počele su ovogodišnje onlajn prijave građana Novog Sada za dodelu subvencija za kupovinu bicikala.
Cilj javnog poziva jeste pružanje podrške za kupovinu bicikla kao ekološki prihvatljivog prevoznog sredstva s namerom povećanja broja biciklista na ulicama grada. Pravo učešća imaju fizička lica sa prebivalištem na teritoriji grada, uz napomenu da samo jedan član domaćinstva može dobiti subvencije.
Mira Bojić Radenović, članica gradskog veća za zaštitu životne sredine, navodi: "Apelujem na građane da ne kupuju bicikl pre nego što prođu na konkursu. Nakon što budu rangirani, sigurno je da će, ukoliko budu brzi i odgovore tačno na sva pitanja koja se nalaze na samoj aplikaciji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.