Najveća enigma pred derbi - Ako on zaigra kako ume, Partizanove šanse značajno rastu!

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2020, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveća enigma pred derbi - Ako on zaigra kako ume, Partizanove šanse značajno rastu!

Ovo je njegova poruka!

U susret 162. večitom derbiju, svoja očekivanja u razgovoru za klupski sajt izneo je i krilni napadač Partizana Lazar Marković.

On je tokom jesenjeg dela sezone dugo pauzirao zbog povrede, nije ga bilo ni u prve dve utakmice drugog dela šampionata i pauzu je konačno prekinuo u sredu, kada je odigrao prvo poluvreme (i postigao gol), u pobedi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana nad Proleterom (3:1).

Trener Milošević ga je poštedeo napora u nastavku, sa željom da ga potpuno sačuva za derbi.

U ovom trenutku je teško proceniti koliko može popularni ''Markec'', ali ako za ovo kratko vreme uspe da uđe u prepoznatljivu formu, onda bi Zvezdina odbrana mogla da ima dosta problema u nedelju na ''Marakani''.

Ono što nije sporno, jeste njegova velika želja da sa crno-belima savlada najvećeg rivala.





''Za derbi nikada nije potrebna dodatna motivacija, posebno ako ste dete Partizana i za derbi živite od malih nogu. Ipak, derbi je jedna od najneizvesnijih utakmica sezone kada niko ne može da prognozira tačan rezultat i kada se dešava da favoriti ne pobeđuju ili oni koji nisu odigrali dobro uz malo sreće zabeleže pozitivan rezultat.

Normalno je da obe ekipe žele pobedu, s tim što u derbiju odlučuju sitnice, kako ste ušli u igru, bolja koncentracija, a nekada je potrebno i malo fudbalske sreće. Mi gledamo ‘svoje dvorište’ i spremamo se temeljno'',
objašnjava Marković.

Zvezdu poštuje, kao i njenog novog trenera, ali Partizanov cilj je jasan.



''Dolaskom gospodina Stankovića sigurno je došlo i do promena u igri i u samoj energiji ekipe, ideji.. Ima nekoliko mladih igrača, otišao je Marin, tako da ćemo se i mi sa tim novinama susresti u nedelju.

Naše je da se spremamo i damo više od maksimuma. Za derbi se živi'',
poruka je Lazara Markovića.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.