Zvezdin biser se naoštrio pred derbi: Bolji smo od Partizana!

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2020, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin biser se naoštrio pred derbi: ''Bolji smo od Partizana!''

Svojevremeno je u omladinskoj konkurenciji bio akter i nekih ubedljivih pobeda u derbijima.

Iako Crvena zvezda nije ostavila dobar utisak u Inđiji, gde je osvojila samo bod (1:1), mladi vezista crveno-belih Veljko Nikolić je prilično samouveren pred 162. večiti derbi, njegov prvi u seniorskoj konkurenciji.

Ovaj momak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se tokom zimskih priprema, ali i u prve tri utakmice prolećnog dela sezone ozbiljno nametnuo kao novi kreator Zvezdine igre, pa je realno očekivati da i u nedelju na ''Marakani'' bude starter protiv Partizana.

Iz njegove izjave za klupski sajt, utisak je da jedva čeka početak meča, uveren u trijumf svog tima.

''Očekujem punu Marakanu i što više naših navijača, koji će nam kao i do sada biti 12. igrač. Oni mogu da nas vode do pobede. Što se utakmice tiče, biće borbeno, sa mnogo duela i trčanja, ali ako nastavimo sa onim što smo započeli i sve sa treninga prenesemo na teren, mislim da ćemo ostvariti željeni rezultat. Smatram da smo kvalitetniji od Partizana i da ćemo to i pokazati u nedelju'', naglašava Nikolić.

Obećava i da će pružiti svoj maksimum u derbiju, a kao idealnu poziciju navodi onu iza špica.

-

U omladinskoj konkurenciji je imao uspeha u duelima sa Partizanom, pa želi tako da nastavi i sa prvim timom.

''Uvek smo pobeđivali. Posebno mi je drag derbi iz 2016. godine kada smo pobedili Partizan 3:0 u omladinskoj konkurenciji. Tada su igrale mešane selekcije dečaka rođenih 1998. i 1999. godine, a ja sam bio dvostruki asistent i odigrao možda i najbolju utakmicu. Igrali su tu Račić, Terzić, Joveljić, Ilić i još mnogi. Zaista smo imali sjajnu ekipu'', zaključio je Nikolić.

Utakmica 24. kola Linglong Superlige Crvena zvezda - Partizan igra se u nedelju od 18 časova na stadionu ''Rajko Mitić''.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić o derbijima u omladinskom pogonu: Uvek smo ih pobeđivali

Izvor: MozzartSport.com, 27.Feb.2020

Mladi vezista Veljko Nikolić će zajedno sa Željkom Gavrićem u nedelju debitovati u večitim derbijima u seniorskoj konkurenciji. Ipak, mladi Zvezdini fudbaleri i te kako znaju šta znači draž okršaja sa crno-belima, pošto su odigrali veliki broj ovakvih mečeva u omladinskoj konkurenciji. "Uvek...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.