Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2017, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA SPORNA SITUACIJA: Da li je Vasić oštetio Partizan za penal? Đurđević nije mogao da veruje (VIDEO)

U 36. minutu Uroš Đurđević je tražio jedanaesterac za Partizan, ali je sudija Aleksandar Vasić odmahnuo rukom. Da li je bilo elemenata za najstrožu kaznu?

Tražili su igrači Partizana jedanaesterac u 15. minutu posle pada Marka Jankovića u kaznenom prostoru, ali je sudija Aleksandar Vasić opravdano odmahnuo rukama i nastavio igru.
Međutim, za situaciju u 36. minutu ne može sa sigurnošću da kažemo da li je bio u pravu, već ćemo to ostaviti sudu nadležnih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << organa.
Uroš Đurđević se u šesnaestercu Javora namestio na šut, ali ga je baš u tom momentu nagazio Tomanović po stajnoj nozi i tako ga omeo da šutira, jer je napadač Partizana odmah pao na travu.
Kakvo je vaše mišljenje, da li je Partizan oštećen za penal?

(Izvor: youtube / AM Video7S)
The post NOVA SPORNA SITUACIJA: Da li je Vasić oštetio Partizan za penal? Đurđević nije mogao da veruje (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEKO IMA ‘IGRAČA’ VIŠE: Dok Javor i Partizan vode rovovsku borbu, terenom u Ivanjici šparta ‘nezvan gost’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2017

Ne tako uobičajena situacija za superligaški fudbal viđena je sredinom prvog poluvremena utakmice u Ivanjici između Javor Matisa i Partizana.. . Fudbaleri Javora i Partizana odigrali su dosta mučnih 33 minuta dok na teren nije uletela – mačka. Uplašena životinja je napravila najbolji sprint...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.