NIKAD EMOTIVNIJI LUKA JOVIĆ: Nikad te neću zaboraviti (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 18:51

NIKAD EMOTIVNIJI LUKA JOVIĆ: Nikad te neću zaboraviti (FOTO)

Došlo vreme za rastanak.

Legendarni kapiten Reala Serhio Ramos objavio je da napušta "kraljevski klub", i tom prilikom se rasplakao.

Posle 16 godina provecdenih na "Bernabeu" Real i Ramos su rešili da ne nastave saradnju. Nisu uspeli da se dogovore oko produžetka ugovora na još godinu dana.

I, kada je Luka Jović, koji se vratio u Real posle šestomesečne pozajmice bivšem klubu, Ajntrahtu iz Frankfurta, video obraćanje kapitena koji ga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je srdačno primio u taboru "kraljevića", nije mogao to da da se ne oglasi.

Објава коју дели Luka Jovic (@lukajovic)

-  Jedan od najboljih igrača koje sam ikada upoznao. Bilo je zadovoljstvo biti u istom timu s tobom. Legenda Real Madrida, evropskog i svetskog fudbala. Bio si mi velika podrška na terenu i van njega, i nikada to neću zaboraviti. Hvala ti još jednom i srećno u narednoj etapi života i karijere - poručio je Jović uz fotogorafiju sa Ramosom.

Trijumf nad Ukrajinom doveo je Holanđane u poziciju da večeras (21.00) protiv Austrije mogu da praktično obezbede osminu finala. I Austrijanci imaju sličnu računicu, ali su kvalitetom ispod rivala. Kvota na Holandiju je 1,62, iks je 3,80, a dvojka 5,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Holandija - Austrija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.