NEOČEKIVANI OBRT OKO KATAIJA: Zvezda mu nudi duplo bolji ugovor!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Avg.2016, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOČEKIVANI OBRT OKO KATAIJA: Zvezda mu nudi duplo bolji ugovor!

Aleksandar Katai će po svemu sudeći biti najveća saga poslednjeg dana prelaznog roka! Iako je delovalo da je njegov transfer u Seltu već gotova stvar, dogodio se neverovatan obrt!

Čak je i sam fudbaler rekao da karijeru nastavlja u Selti, ali za sada od tog transfera nema ništa. Problem je nastao kada je španski klub odlučio da promeni detalje dogovora, pa je umesto momentalne isplate, ponudio isplatu na rate, a neke od njih bi stigle čak i posle dve godine i Zvezda je to odbila >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << jer joj novac treba odmah.

Zato su se crveno-beli odlučili na neočekivani potez! Ponudili su Kataiju duplo veći ugovor, prema nezvaničnim saznanjima Telegrafa od izvora sa Marakane.

Njemu aktuelni ugovor sa Zvezdom ističe narednog leta, a na Marakani su spremni da produže saradnju. Još uvek nije precizirano na koliko bi godina bi bio novi ugovor, a to je stvar dogovora između njega i kluba.

Kako saznajemo, i Katai je spreman da ostane, jer je svestan da Zvezda nije bila kriva što je, za sada, propao transfer u Seltu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.