NEOBIČNO: Ivanović napustio pripreme Zenita zbog povrede, nigde se ne navodi KOJE je vrste

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2018, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOBIČNO: Ivanović napustio pripreme Zenita zbog povrede, nigde se ne navodi KOJE je vrste

Čekaju ga detaljni pregledi.

Srpski reprezentativac Branislav Ivanović, napustio je pripreme Zenita, koje tim ima u Dubaiju, zbog zdravstvenih problema i vratio se u Rusiju, gde će obaviti detaljne preglede u Sankt Peterburgu. Iskusni defanzivac narednih deset dana radiće po posebnom programu u ovom gradu, a potpuno je neobično što se nigde precizno ne navodi kakve poteškoće ima Ivanović.

POSLE SEDAM I PO GODINA: Barsina legenda odlazi u Kinu
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
ZASTOJ U PREGOVORIMA: Zna se RAZLOG zašto Obamejang nije potpisao za Arsenal (FOTO)

- Ivanović je u novembru imao obaveze sa nacionalnim timom i od tada je na lečenju. Da bismo bili sigurni, poslali smo ga na dodatne preglede u Sankt Peterburg – saopšteno je zvanično iz Zenita.

Ove sezone, srpski fudbaler je odigrao 27 utakmica u svim takmičenjima, postigao je dva gola i tri asistencije Zenit je trenutno na drugoj poziciji u Premijer ligi sa 37 bodova, osam manje od vodeće Lokomotive.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.