NEKADAŠNJI SVETSKI BROJ 1 OTKRIVA: Evo zašto su Đoković i Vajda prekinuli saradnju

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2022, 11:57

NEKADAŠNJI SVETSKI BROJ 1 OTKRIVA: Evo zašto su Đoković i Vajda prekinuli saradnju

Izjava za Jurosport.

Nekadašnja belgijska teniserka i prva igračica sveta Žistin Enan prokomentirasala je rastanak Novaka Đokovića i Marijana Vajde.

- Novak Đoković prolazi trenutno kroz težak period i u tim teškim trenucima moraju da se donesu i teške odluke. Mislim da su Vajda i on imali sjajan i poseban odnos, ali u njegovom slučaju, mislim da sve što se dešavalo proteklih meseci je zbog Olimpijskih igara, sve je zbog toga - rekla je Žistin Enan za Jurosport >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dodala:

- Šta se desilo privatno? Ne znamo. Odnos između trenera i igrača je poseban i njih dvojica su stvorili nešto posebno tokom vremena zajedno. Novak Đoković će morati time da se bavi. To je još jedna stvar koja će ga opteretiti u narednim nedeljama i mesecima - zaključila je Žastin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.