(NE)OČEKIVANO: Zvezda produžila ugovor sa veteranom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2018, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(NE)OČEKIVANO: Zvezda produžila ugovor sa veteranom (FOTO)

Dogovorio se sa čelnicima crveno-belih.

Golman Nemanja Supić (36) dogovorio se sa upravom kluba da ostane još godinu dana u „Ljutice Bogdana“ i odradi četvrtu sezonu kao rezerva, bez obzira na odlazak Damira Kahrimana.

Preminuo Fadilj Vokri

KOGA JE ON PRATIO ZVEZDU ILI PARTIZAN? Lapsus Rikarda Gomeša RAZBESNEO Grobare, a NASMEJAO Delije

Prošle sezone iskusni čuvar mreže samo dva puta branio umesto nepriksonovenog Milana Borjana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali Supićev doprinos pozitivnoj atmosferi je nemerljiv zbog čega je omiljen na Marakani.

NEPRIJATNO IZNENAĐENJE U AUSTRIJI: Nemanji Matiću hakovan telefon (FOTO)

Selektor Krstajić odredio sastav Srbije za meč sa Bolivijom (FOTO)

Status Milana Borjana još uvek nije jasan, jer ima unosne ponude iz inostranstva. Pored reprezentativca Kanade i bivšeg člana selekcije BiH, za koju je Supić nastupio osam puta pod vođstvom Miroslava Ćire Blaževića. U medijima se pojavila informacija da je Zvezda zainteresovana za nekadašnjeg golamana Voždovca Zorana Popovića koji trenutno brani u Norveškoj.

Njegov klub Bodo Glimt traži visoko oeštećenje, mada je dogovor moguć u narednom periodu.

Sve najnovije vesti o Mondijalu u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.