NBA akcije u krcatom Pioniru: Budućnost osetila sav bes razgoropađene Zvezde! (VIDEO i ANKETA)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Nov.2014, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA akcije u krcatom Pioniru: Budućnost osetila sav bes razgoropađene Zvezde! (VIDEO i ANKETA)

Pogledajte najlepše poteze koji su obeležili veliki derbi 6. kola Jadranske lige... Potom i glasajte za najbolji!

Crvena zvezda igra najatraktivniju košarku u Jadranskoj ligi! Košarkaši trenutno najboljeg tima regionalnog takmičenja iz utakmice u utakmicu prave novi spektakl, koji u trans baca verne navijače i ostavlja ih da oduševljeni komentarišu zakucavanja Kaline, Dange i Jake, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Markusove asistencije i trojke, monstruozne blokade Bobija Marjanovića...

Materijala uvek ima na pretek, a svojom energijom, borbenom i napadačkom igrom crveno-beli plene ogromnu pažnju ne samo spske javnosti, već i širom Starog kontinenta.

Četa Dejana Radonjića je u velikom derbiju 6. kola regionalnog takmičenja savladala Budućnost i sada je usamljena na vrhu Jadrana, a meč je obilovao fantastičnim potezima, od kojih zastaje dah.

Pogledajte i uživajte...

Alej-up u režiji Nemanje Dangubića, Jake Blažiča i Nikole Kalinića.



Trojka Markusa Vilijamsa u poslednjoj sekundi prvog poluvremena.



Alej-up kombinacija MArkusa Vilijamsa i Branka Lazića.



Zakucavanje Jake Blažiča jednom rukom.



Zakucavanje Jake Blažiča s dve ruke.



Prodor Markusa Vilijamsa od koša do koša.



Koji je vaš favorit? Koji potez vam se najviše sviđa? Glasajte u našoj anketi i ostavite vaše mišljenje u komentarima ispod teksta. 

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: NBA,   Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.