NBA: Adetokumbo za važan brejk šampiona, Memfis počistio sa parketa Golden Stejt

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2022, 07:38

NBA: Adetokumbo za važan brejk šampiona, Memfis počistio sa parketa Golden Stejt

Odigrana dva meča u noći između srede i četvrtka.

NBA šampion Milvoki načinio je džinovski korak ka plasmanu u finale Istočne konferencije NBA lige. Baksi su kao gosti savadali Boston sa 110:107 i poveli sa 3:2 i sada imaju meč loptu na svom terenu.

Janis Adetokumbo je briljirao u Bostonu sa 40 poena i 11 skokova uz odličan procenat šuta iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igre (16/27). Važnu podršku mu je pružao Džru Holidej sa 24 poena i po osam skokova i asistencija.

U timu Bostona Džejson Tejtum je ubacio 34, a  Džejlen Braun 26 poena.

Mmefis je bez povređenog najbpljeg igraća Dža Morenta ubedljivo dobio Golden Stejt sa 134:95 i smanjio na 2:3 u polufinalu Zapada. Grizlisi odigrali odličnu timku odbranu, a  tri igrača su postigla po 21 poen - Džeren Džekson Junior, Desmond Bejn i Tajus Džons.

Najbolji igrač Voriorsa Stef kari je zaustavljen na 14 poena, dok je Klej Tompson bio najefikasniji kod gostiju sa 19 poena. Šansu je dobio i reprezentativac Srbije Nemanja Bjelice koji je za 20 minuta zabeležio pet poena, tri skoka i dve asistencije.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seltiksi ispustili +14 – Baksi na korak do finala Istoka!

Izvor: B92, 12.Maj.2022

Košarkaši Milvoki Baksa pobedili su Boston Seltikse 110:107 u petoj utakmici polufinala Istočne konferencije za vođstvo 3-2...Izabranici Majka Budenholzera odigrali su fenomenalnu poslednju četvrtinu u kojoj su uspeli da nadoknade četrnaest poena zaostatka, a šest u poslednja dva minuta...Seltiksi...

Nastavak na B92...

Milvoki poveo protiv Bostona 3:2, debakl Golden Stejta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2022

Košarkaši Milvokija pobedili su Boston u gostima 110:107 u petoj utakmici polufinala Istočne konferencije NBA lige i poveli 3:2 u seriji...Blistao je Grk Janis Adetokumbo sa 40 poena, 11 skokova i tri asistencije...Istovremeno, Memfis je deklasirao Golden Stejt 134:95 i smanjio na 3:2 u polufinalu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.