NAJVEĆA DUDINA PODRŠKA: Uvek je bila uz njega, a zbog pobeda Srbije dobila je i batine

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 15:26

NAJVEĆA DUDINA PODRŠKA: Uvek je bila uz njega, a zbog pobeda Srbije dobila je i batine

Uz supruga i u najtežim trenucima

Dušan Ivković je otišao kao jedan od najvećih košarkaških umova ikada, a iza sebe je ostavio suprugu Nenu sa kojom je imao dva sina Petra i Pavla.

Legendarni trener je držao svoj privatni život i porodicu držao dalje od medija i javnosti, ali upravo je supruga Nena bila njegova najveća podrška.

Nije propuštala velike utakmice i uvek je sa tribina plenila lepotom i harizmom dok je pratila uspehe svog supruga. Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prirode posla decenijama su živeli u inostranstvu, a upravo je Nena bila uz Dudu i u najtežim trenucima.

Čak je i ona imala velike neprilike zbog košarke, a Dušan Ivković se sećao čuvene Atine i 1995. godine kada je kao selektor Jugoslavije dva puta savladao Grčku. Tada je Nena izvukla "deblji kraj".

-Onda, na nesreću, na tom prvenstvu dva puta dobijemo domaćina. Prvi put u grupi i drugi put u polufinalu. I napravi se onaj haos, kakav je već bio, na terenu. Gde moju suprugu prebiju u gledalištu - ispričao je jednom prilikom Duda.

Podsetimo, Dušan je preminuo u bolnici u Beogradu od posledica vode u plućima i herpesa u 78. godini života.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.