NAJAVA DANA (sreda, 25. maj): Finala Kupa Slovenije i Azerbejdžana, Rolan Garos, košarka... Sve to u Trostrukom superparu

Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2016, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (sreda, 25. maj): Finala Kupa Slovenije i Azerbejdžana, Rolan Garos, košarka... Sve to u Trostrukom superparu

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Finala Kupa Slovenije i Azerbejdžana, Bazel čeka Grashopers, sudar Viktora Troickog i Dušana Lajovića na Rolan Garosu, veliki košarkaški derbi između Fenerbahčea i Galatasaraja u polufinalu turskog šampionata... To su samo neki od zanimljivih događaja koji nas danas čekaju na raznim meridijanima. A što je najvažnije - sve ove mečeve, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mnoge druge možete da odigrate u Trostrukom superparu!

GRUPA SUPER 4

(Pravila za grupu Super 4: Ako na tiketu imate četiri para, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 4)

3377: BAZEL – GRASHOPERS, 20.30

(Fudbal, Švajcarska 1)

Grashopers je drastično popustio (tri meča bez pobede) i lako bi mogao da ostane bez kvalifikacija za Ligu Evrope, u čemu će šampion Bazel da mu „pomogne“ drage volje jer sigurno želi da završi sezonu pobedom nad najvećim rivalom. Prethodni duel Bazel je dobio kao gost sa 4:0.

Mada je i dvojka vrlo interesantna, kvota na kec je prilično primamnjiva, posebno jer je Bazel u prednosti. U redovnoj ponudi je 1,95, a u Trostrukom superparu - 2,05. 

1911: MARIBOR - CELJE, 20.30

(Fudbal, Kup Slovenije)


Ovo će biti treći put kako se ova dva rivala sastaju u finalu državnog Kupa. Prethodna dva 2011/2012 i 2012/2013. osvojio je Maribor. Celje je osam puta igrao u finalu i uspeo jednom da prigrli ovaj pehar u sezoni 2004/2005. Maribor je sezonu završio na drugom mestu iza Olimpije, a Celje na petom uz nešto bolju formu u završnici prvenstva.

Maribor je na pragu da overi trofej u nacionalnom Kupu i treba iskoristiti dobru kvotu koja je ponuđena – 1,60 je redovno, a 1,70 kroz Trostruki superpar.

7750: VIKTOR TROICKI – DUŠAN LAJOVIĆ, 13.35

(Tenis, Rolan Garos)


Viktor Troicki odigrao je u prvom kolu spektakularan meč. Više zbog tenzije, preokreta i uzbuđenja, a  manje zbog kvaliteta tenisa. Uspeo je da savlada bugarina Grigora Dimitrova s 3:2 (2:6, 6:3, 5:7, 7:5, 6:3). Dušan Lajović obezbedio je plasman u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je bio bolji od amerikanca Denisa Kudle u tri seta – 6:4, 6:3, 6:3. Verovali ili ne, ovo će biti prvi međusobni duel naših tenisera!

Troicki je favorit u ovom meču, a mi smo se potrudili da kroz Trostruki superpar uvećamo kvote na ovaj meč. Posebno treba obratiti pažnju na keca koji je u redovnoj ponudi 1,40, a sada je 1,50.

Kompletnu ponudu iz Grupe Super 4 možete pogledati i na mozzartbet.com:

GRUPA SUPER 6

(Pravila za grupu Super 6: Ako na tiketu imate šest parova (nema veze što vam je peti iz grupe Super 4), možete da dodate jedan meč iz grupe Super 6)

5941: KARABAH - NEFČI, 17.00

(Fudbal, Kup Azerbejdžana)


Karabah je osvojio prvenstvo Azerbejdžana veoma ubedljivo sa 84 poena u 36 mečeva i gol razlikom 66-21. Ubedljivi su bili i u Kup takmičenju sa pet pobeda na pet utakmica i gol razlikom 13-1. Njihov najveći rival Nefči je ove sezone bio prilično loš, završili su na šestom mestu, a na jedvite jade su stigli i do ovog finala. Karabahu se zato gotovo izvesno smeši dupla kruna.

Kvota na pobedu domaćina uvećana je sa 1,52 na 1,65 u Trostrukom superparu. Vredi iskoristiti. 

7020: FENERBAHČE - GALATASARAJ, 19.00

(Košarka, Turska 1)


Prvi u seriji plej-of mečeva Turske BSL lige. Fener je poslednji put u prvenstvu poražen 20. marta od Karšijake, dok je Galatasaraj izgubio od istog tima pre nešto više od mesec dana. Dva rivala prethodni put srela su se krajem februara i tada je ekipa Željka Obradovića slavila sa 77:68.

Bez ikakve dileme Fenerbahče je veliki favorit u ovom meču, zato treba iskoristiti uvećanje kvote na keca kroz Trostruki superpar na 1,30, pošto je u redovnoj ponudi 1,20. 

Kompletnu ponudu iz Grupe Super 6 možete videti i na mozzartbet.com:

GRUPA SUPER 8

(Pravila za grupu Super 8: Ako na tiketu imate osam parova, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 8 trostrukog superpara. Nema veze što na redu pet već postoji meč iz grupe Super 4 i/ili na redu sedam imate meč iz grupe Super 6 trostrukog superpara)

U današnjoj najavi dana nemamo izdvojene mečeve iz Grupe Super 8, što ne znači da ih nema u ponudi kladionice MOZZART.

Kompletnu ponudu iz Grupe Super 8 pogledajte i na mozzartbet.com:

Pogledajte i ostale interesantne parove koje smo za vas izdvojili iz današnje ponude:

6608: SRBIJA – KIPAR, 17.00

(Fudbal, prijateljski meč)


Nacionalni tim Srbije je na prethodna četiri susreta postigao samo dva gola, a na poslednja dva došlo je 0-2. Pobedili smo Estoniju golom Aleksandra Kolarova u martu, ali taj pozitivan „incident“ nije bio dovoljan Ćurčiću da zadrži posao. Ostrvljani u konkurenciji Velsa, Belgije i Bosne i Hercegovine nisu bili ni blizu odlaska u Francusku. Ipak, u vrlo izjednačenoj grupi ostvarili su četiri pobede i sigurno nisu ekipa koja će doći u Užice kako bi bila samo puki sparnig partner Orlovima.

6609: USA - EKVADOR, 02.00

(Fudbal, prijateljski meč)


Ekvador je odlično otvorio kvalifikacije za SP u Rusiji, ali u ovoj godini forma mu je u padu i Amerikanci imaju razloga da se nadaju trijumfu. Ali iako je tim Jirgena Klinsmana favorit u ovom meču, gosti nipošto nisu za potcenjivanje.

1036:  BARI – NOVARA, 20.30

(Fudbal, Italija 2)


Bari će u četvrtfinalnom meču plej-ofa pokušati da se izbori za povratak u Seriju A. Međutim, dobili su samo jedan od pet prethodnih ligaških mečeva, a samo tri od devet prethodnih odigranih kod kuće. Novara je bila ubedljiva protiv Modene (4:0) u poslednjem kolu Serije B, i trenutno imaju jedan poraz na pet prethodnih mečeva. Ali, ne znaju za pobedu na pet prethodnih gostovanja. Njihov prethodni duel u oktobru takođe u Bariju završen je nerešenim rezultatom 1:1.

4034: HIMNASTIK - OSASUNA, 20.30

(Fudbal, Španija 2)


Himnastik je u nedelju uz obilje sreće slavio na teškom gostovanju u Saragosi i sa „zacementiranim“ samopouzdanjem ulazi u još jedan derbi sa jednako motivisanim protivnikom. Ogroman značaj meča između ovih timova iz vrha tabele dva kola pre kraja ukazuje na malo golova. Prethodni duel odigran početkom godine na terenu Osasune završen je bez pobednika 1:1.

3379:  LUCERN – SION, 20.30

(Fudbal, Švajcarska 1)


Da je u nedelju savladao Cirih, Sion bi imao odlične izglede da ponovo izađe u Evropu. Ovako zavisi od dobre volje Lucerna, ali domaći igraju sjajno i žele da „overe“ treću poziciju, zbog čega se opredeljujemo za efikasnog keca.

7029: KLIVLEND –TORONTO, 02.30

(Košarka, NBA)


Toronto Reptorsi su od 0:2 u finalnoj seriji Istočne konferencije sa Klivlendom stigli do 2:2. Za drugu uzastopno slavlje u Er Kanada centru (105:99) bio je odgovoran fantastični dvojac domaćih Kajl Lauri - Demar Derozan, koji je zajedno postigao 67 poena i u potpunoosti anulirao više nego dobar učinak Lebrona Džejmsa (29 poena i devet skokova) i Kajrija Irvinga (26 poena i šest asistencija). Serija se sada seli u Klivlend, gde ćemo vrlo verovatno gledati možda i najneizvesniji meč u dosadašnjoj seriji, jer Reptorsi sada pucaju od samopouzdanja.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.