Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2016, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rolan Garos: Troicki i Lajović danas jedan protiv drugog

U drugom kolu Otvorenog prvenstva Francuske danas, u sredu, odmeravaće snage u međusobnom duelu Viktor Troicki i Dušan Lajević, dok će treći srpski igrač, Janko Tipsarević, nastupiti u dublu.

Lajović se plasirao u drugo kolo u ponedeljak pobedom u tri seta protiv Amerikanca Denisa Kudle, dok je drugi reket Srbije, Troicki u prvom kolu istog dana savladao Bugarina Grigora Dimitrova u meču od pet setova.

Na novinarsko pitanje o svojim osećanjima pred meč >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << protiv Troickog, Dušan Lajović je rekao da je šteta što će se dva srpska igrača boriti jedan protiv drugog, ali da je dobro što će se jedan od njih dvojice plasirati u trecehe kolo.

Tipsarević, koji je završio takmičenje u singlu nakon poraza u prvom kolu od strane osmog nosioca na turniru, Miloša Raonića iz Kanade, igraće sa Mihailom Južnim prvo kolo dubla protiv Amerikanaca Radživa Rama i Rejvena Klasena iz Južne Afrike.

Oba meča na programu su posle podne.

Na terene Rolan Garosa danas će, pored ostalih, izaći i prošlogodišnji pobednik turnira Stan Vavrinka, Endi Marej, Kei Nišikori i Miloš Raonić.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.