NA MALOM KALEMEGDANU PRESEKLI: Šakota odlazi, već je pronađena njegova zamena (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2020, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA MALOM KALEMEGDANU PRESEKLI: Šakota odlazi, već je pronađena njegova zamena (FOTO)

Promenljvi rezultati crveno-belih ove sezone.

Košarkaški klub Crvena zvezda verovatno će drugi put u sezoni promeniti trenera, pošto ''Espreso'' saznaje da bi trebalo da dođe do rastanka kluba sa Draganom Škotom, a već se radi i na dolasku njegovog naslednika.

Razlog za prekid saradnje leži pre svega u zdravstvenim problemima sa kojima se suočio Šakota i zbog kojih nije ni mogao da putuje sa timom u Vitoriju na meč Evrolige protiv Baskonije. Šakota je morao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da propusti meč protiv Baskonije zbog upale vena čemu su kumovala česta putovanja, a ti zdravstveni problemi sprečavaju Šakotu da se potpuno posveti ekipi i pri tom je dobio lekarsku preporuku za kućno lečenje.

Prema saznanjima ''Espresa'', Šakotu bi trebalo da zameni trener FMP-a Vlada Jovanović koji drugu setzonu u nizu ostvaruje veoma dobre rezultate sa Panterima, dok bi umesto njega na klupu kluba iz Železnika  trebalo da se vrati Dušan Alimpijević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.