Izvor: Piplmetar.rs, 03.Maj.2024, 14:30

Punjena jaja – savršen dodatak uskršnjoj ili slavskoj trpezi

Dekorativno, a brzo jelo za Uskrs ili slavu – punjena jaja. Donosimo recept koji ćete spremati uvek
Punjena jaja su odličan izbor za usršnju ili slavsku trpezu.  Ona dodaju eleganciju i raznolikost stolu, pružajući ukusnu i dekorativnu poslasticu koju gosti mogu uživati. Mogu se napuniti različitim filovima, poput tunjevine, avokada, majoneza, senfa, začina, luk, peršun, i drugih sastojaka, prilagođavajući se ukusu i preferencijama gostiju. Ova jela se lako pripremaju, mogu se praviti dan ili dva unapred, što olakšava organizaciju trpeze za posebne prilike poput slave.
Recept za punjena jaja Sastojci:
tvrdo kuvana jaja
domaći majonez (ako ga ne jedete, koristite grčki jogurt)...
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.