Murinjovska pobeda ili - Kada je najzanimljiviji detalj kavga na poluvremenu (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2020, 23:07

"Murinjovska" pobeda ili - Kada je najzanimljiviji detalj "kavga" na poluvremenu (video)

Totenhem slavio u ne baš uzbudljivom meču koji je obeležio sukob Uga Ljorisa i Sona.

Fudbaleri Totenhema pobedili su na svom stadionu ekipu Evertona rezultatom 1:0 (1:0) u 33. kolu Premijer lige.

Koliko je ovaj meč bio zanimljiv najbolje pokazuje činjenica da je najinteresantnije bilo između dva poluvremena, kada su se na putu do svlačionice posvađali i umalo fizički obračunali Ugo Ljoris i Son.

Inače, na terenu, meč je rešio autogol Majkla Kina >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 24. minutu, koji je u pokušaju da izblokira Lo Selsa ustvari prevario Pikforda.

U nastavku nismo gledali baš uzbudljivu utakmicu, naprotiv, bila je ona prava "murinjovska".

Kao što rekosmo, Totenhem je na vreme poveo, uz dosta sreće, pošto je udarac Lo Selsa potpuno promenio pravac kako je lopta pogodila Majkla Kina i prevarila Džordana Pikforda.

Everton je prvi i jedini ozbiljan udarac u prvom poluvremenu imao u nadoknadi, kada je Ričarlison iskosa sa desne strane šutirao za malo pored stative.

Najveće uzbuđenje videli smo kada je sudija svirao kraj prvog dela igre, kada su Ugo Ljoris i Son ušli u žučnu raspravu, te su saigrači moraju da reaguju, više o tome OVDE.

U nastavku igre, ista priča, dosadni i tvrdi Totenhem i bezidejni Everton da pokuša nešto više.

Karlo Anćeloti je uveo mladog Gordona, potom i Bernarda, Moisa Kena i Sidibea, dok je Murinjo uzvratio sa Bergvajnom i Lamelom umesto Lukasa i Sona.

Everton je uspeo još jednom da pripreti preko Kalverta-Luina posle prekida, ali to je bilo sve od Karamela.

Totenhem je ovom pobedom ponovo u igri za Evropu, ali tek je na osmom mestu, dok je Everton 11. sa četiri boda manje i objektivno daleko od LE.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljoris i Son - Na poluvremenu žestok obračun, a na kraju? (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2020

Nastavak priče!..Totenhem je pobedio Everton rezultatom 1:0 u pravoj "murinjovskoj" utakmici, a meč je obeležio sukob Uga Ljorisa i Sona...Već ste mogli OVDE da vidite kako su se posvađali i umalo fizički obračunali na poluvremenu, a sada je naravno sve zanimao nastavak priče...Kao što i treba...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.