Izvor: RTS, 06.Jul.2020, 22:14

Son i Loris se umalo potukli, nevolje u Totenhemu

Iako fudbaleri Totenhema vode na poluvremenu protiv ekipe Evertona sa 1:0, izabranici Žozea Morinja ušli su u verbalni i fizički sukob. Sona i Lorisa saigrači su morali da razdvajaju.
Totenhem vodi sa 1:0 na poluvremenu protiv Evertona, nakon što je Kin u 24. minutu skrenuo loptu u svoju mrežu.

Ipak detalj koji je u velikoj meri privukao pažnju dogodio se nakon što je sudija odsvirao poluvreme.
Golman Totenhema Ugo Loris dotrčao je do svog saigrača Sona, nakon čega je usledio prvo verbalni, a potom i fizički obračun.
Ostali igrači "petlova" morali su da intervenišu i razdvoje Sona i Lorisa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Frka u Totenhemu, Ljorisa i Sona razdvajali saigrači! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2020

Totenhem vodi, ali nešto ne štima...Totenhem je ugostio Everton, na poluvremenu vodi rezultatom 1:0, autogolom Majkla Kina, ali u ekipi Žozea Murinja očigledno nešto ne štima...Golman Ugo Ljoris i vojnik Son sukobili su se na poluvremenu na putu ka svlačionici. Ljorisa su saigrači jedva obuzdali,...

Nastavak na Sportske.net...

"Murinjovska" pobeda ili - Kada je najzanimljiviji detalj "kavga" na poluvremenu (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2020

Totenhem slavio u ne baš uzbudljivom meču koji je obeležio sukob Uga Ljorisa i Sona...Fudbaleri Totenhema pobedili su na svom stadionu ekipu Evertona rezultatom 1:0 (1:0) u 33. kolu Premijer lige...Koliko je ovaj meč bio zanimljiv najbolje pokazuje činjenica da je najinteresantnije bilo između...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.