Ljoris i Son - Na poluvremenu žestok obračun, a na kraju? (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2020, 23:23

Ljoris i Son - Na poluvremenu žestok obračun, a na kraju? (video)

Nastavak priče!

Totenhem je pobedio Everton rezultatom 1:0 u pravoj "murinjovskoj" utakmici, a meč je obeležio sukob Uga Ljorisa i Sona.

Već ste mogli OVDE da vidite kako su se posvađali i umalo fizički obračunali na poluvremenu, a sada je naravno sve zanimao nastavak priče.

Kao što i treba da bude i na kraju se uvek ovako i završi, Ljoris i Son su "ohladili glave", usledio je srdačan pozdrav, jer je ovo ipak velika i teška pobeda Totenhema. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Inače, Ljoris je na kraju objasnio pred kamerama da je bio iznerviran što je Son dopustio da Ričarlison pobegne i da u poslednjim trenucima prvog poluvremena uputi najopasniji udarac.

😍 Hugo Lloris & Son at full-time hugging it out after their half-time clash.#THFC #COYS #TOTEVEpic.twitter.com/JvReQ6gMY4

— Last Word On Spurs🎙 (@LastWordOnSpurs) July 6, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.