Murinjo juri Hrvata, Zizu mu uzima zvezdu tima?!

Izvor: Sportske.net, 01.Jan.2021, 20:42

Murinjo juri Hrvata, Zizu mu uzima zvezdu tima?!

Izostanak trofeja bi mogao da dođe na naplatu.

Glavna vest Ostrva jeste kako Mančester siti prati Harija Kejna.

Gvardiola bi mogao u Englezu da nađe konačno pravu zamenu za Serhija Aguera koji po kraju sezone napušta "Etihad". Kejn je kapiten "pevaca", pod Murinjom je nastavio sa svojim efikasnim nastupima. "Posebni" je otključao i sposobnost asistencija kod napadača, jasno da je Hari jedan od najkompletnijih napadača današnjice.

Odlazak Kejna potencijalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne bi bio jedini. Pojedini španski mediji sugerišu kako Zinedin Zidan želi fenomenalnog Sona u svom timu. I to od narednog leta.

Krilni napadač je uz Kejna jedan od najzaslužnijih što su "pevci" odlično krenuli u novu sezonu. Son je na 23 utakmice zabeležio četrnaest golova i sedam asistencija. Perez i Zidan bi u njemu definitivno dobili novog 'galaktikosa' a verovatno i pravog naslednika za "sedmicu" još od Kristijana Ronalda.

Sa druge strane Murinjo se spominje kako prati partije Ivana Perišića, fudbaler Intera nije ofanzivno uspešan kao pre, ali "Posebni" veruje da ima ulogu za hrvatskog internacionalca.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.