Murinjo izvređao Vengera i novinare, da li je ovo njegov azil?

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2015, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo izvređao Vengera i novinare, da li je ovo njegov "azil"?

Ni kad pobeđuje nije baš graciozan, a jasno da je Venger njegova stalna meta. Priča se da je novi klub iza ugla, ako u Čelsiju stvari budu loše.

Murinjo je nakon jučerašnje pobede koja je na neki način u senci onoga što je učinio Dijego Košta i isključenja Pauliste.



"Protiv Arsenala sam igrao ne znam ni sam, 17, 18, 20 puta. I samo jednom se Venger nije žalio, kada je osvojio kup",
rekao je Murinjo koji je jedini poraz doživeo letos u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne baš toliko važnom "Čeriti šildu".

"Sada mora da nosi svoje poraze i da ih prihvati, baš kako je savetovao meni u izjavama pred meč", dodao je "Posebni".

"Mi ne kukamo kad izgubimo, mi smo gospoda, igrači, klub i ja sam", osuo je paljubu Murinjo.

Onda se bacio na novinare.

"Košta je igrao kako treba da se igra. To je posvećenost i strast, zbog toga sutra idem da gledam ragbi, Nju Zeland protiv Argentine. Zbog atmosfere, zbog te posvećenosti. Zbog takvih kao što je Košta vi prodajete karte, zbog toga svi gledaju fudbal, jer, on se tako igra.



"Vi ste sigurno igrali badminton"
, rekao je novinaru koji mu je postavio pitanje.

"Ne igrao sam ragbi", odbrusio je novinar.

"Ne, sigurno niste ragbi, igrali ste badminton", insistirao je Murinjo.



"Nije to ništa loše, to je sjajan sport
", nastavio je Portugalac.

Dodao je da je Dijego Košta igrač meča za njega, da je sudija propustio da svira dva penala za Čelsi.

"Kada je igrač Arsenala oborio Koštu, u fudbalu to je penal, ali u ragbiju nije", zaključio je svoj šou menadžer Čelsija.

Priča se da ima i odstupnicu, ako mu se desi ono što i 2007. Navodno bi njegov sledeći klub mogao da bude Pari Sen Žermen.

Naravno, ovo je moguće samo ako ostane bez posla u "Plavcima" što je malo verovatno, pogotovo ako se ekipa stabilizuje. Ipak, sa Mendešom iza sebe, ne mora da brine, sigurno je da bi i posle Čelsija, dosta vrhunskih klubova želelo da ga vidi na klupi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.