Mitre, stiže opasna konkurencija i to iz Čelsija!

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2017, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitre, stiže opasna konkurencija i to iz Čelsija!

Aleksandar Mitrović bi mogao da dobije veliku konkurenciju u vidu fudbalera koji je prethodne sezone nosio dres Čelsija.

Krilni fudbaler Čelsija koji može da odigra i na poziciji napadača, Kenedi, najverovatnije će postati novo pojačanje Njukasla.

Rafael Benitez i Antonio Konte su u pregovorima već neko vreme, a španski trener se nada da će dovesti ovog fudbalera do početka nove sezone i utakmice protiv Totenhema.

Njukasl je propustio da potpiše >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugovore sa nekoliko krilnih napadača i napadača u prethodnom periodu, Rafa Benitez je to pripisao nenormalno visokim cenama.

Zbog toga će se najverovatnije odlučiti na pozajmicu ovog brazilskog fudbalera koji je imao problema sa disciplinom u prethodnom periodu u Čelsiju zbog svojih objava na Instagramu.

Aleksandar Mitrović bi mogao da promeni sredinu ovog leta ukoliko Kenedi stigne u klub, imajući u vidu da će sigurno imati manje prostora za igru u tom slučaju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.