Milojević: Zadovoljan sam, bićemo još bolji; Čeburin: Oštro kazniti Gobeljića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2019, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Zadovoljan sam, bićemo još bolji; Čeburin: Oštro kazniti Gobeljića

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, posle pobede nad Suduvom (2:0), izjavio je da trijumf mogao da bude ubedljiviji, ali da je svakako zadovoljan.

"Bila je mnogo bolja igra nego u Litvaniji, zasluženo smo prošli. Ima prostora za napredak, ulazimo u ritam polako i verujem da ćemo biti sve bolji. Rezultat je mogao da bude ubedljiviji, mogli smo da budemo mirniji sa trećim golom", rekao je Milojević na konferenciji za novinare posle utakmice.

Milojević >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je zadovoljan kako je njegov tim odigrao svih 90 minuta, posebno što je poslednjih pola sata igrao sa desetoricom zbog isključenja Marka Gobeljića.

On se u ime kluba izvinio zbog preoštrog starta Gobeljića, koji je slomio nogu fudbaleru Suduve Vaidasu Slavickasu.

"Moram da se izvinim u ime kluba, stručnog štaba i igrača za nesrećan start i sve što se dogodilo. Ne znam koje reči bih mogao da kažem. Želim igraču Suduve brz oporavak. Mučno je bilo, teško... Gobeljić nije to želeo, u teškom psihičkom rastrojstvu je, bili smo zajedno u gostujućoj svlačionici".

Crveno-beli naredni meč u kvalifikacijama za LŠ igraju protiv finskog Helsinkija.

"Nisam gledao Helsinki, zabranjena je tema. U ovom trenutku ne želim da pričam o njemu, svi smo fokusirani na Javor. Imamo vremena da se spremimo", zaključio je trener Zvezde.

Čeburin: Nadam se visokoj kazni za Gobeljića

Trener fudbalera Suduve Vladimir Čeburin istakao je da se nada da će Marko Gobeljić zbog preoštrog starta i loma noge Vaidasu Slavickasu dobiti najvišu moguću kaznu.

"Nadam se da će dobiti što višu kaznu. To ne kažem zato što sam ljut, već jer takvi startovi mogu da okončaju karijeru igraču ili odvoje na više godina. Uopšte nije u redu", rekao je Čeburin na konferenciji za novinare posle utakmice.

On je priznao da je Zvezda večeras bila bolja.

"Teško je pričati posle ovakvog meča. Zvezda je dobila i ide dalje, znamo koliko je jaka. Pritiskala nas je od početka, htela je brz gol i nismo mogli da je sprečimo u tome. Trudili smo da igramo čak i posle drugog pogotka, uspeli da smanjimo, ali nažalost nismo imali vremena za više", poručio je Čeburin, dodajući da se nada da će Marko Gobeljić dobiti što veću kaznu za preoštar start i lom noge ", zaključio je on.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.